Alcura, dedicat ingrijirii pacientului

Partenerii Alcura cu companii de ocrotire a sanatatii, profesionisti si organizatii pentru a furniza solutii personalizate care imbunatatesc ingrijirea pacientului si experienta in tratament.

Fie ca sunteti o companie farmaceutica, o companie de biotehnologie, o Organizatie de cercetare contractata sau o Organizatie de productie contractata, va putem oferi o gama larga de solutii de dezvoltare si cercetare, dezvoltare a marcii si acces pe piata.

 

Un punct de contact centralizat pentru a adauga valoare marcii dumneavoastra

Modelul nostru centralizat ne permite sa ne adaptam la cerintele dumneavoastra, de la un singur serviciu intr-o singura tara la furnizare de servicii multiple la nivel international.

Alcura opereaza in sapte tari europene: Regatul Unit, Franta, Spania, Italia, Olanda, Germania si Romania.

In calitate de membru al Walgreens Boots Alliance, lider international in domeniul farmaceutic si ingrijirii sanatatii, putem apela la logistica si experienta internationala a colegilor din grupul nostru, care este prezent in peste 25* de tari.

Aceasta capacitate de a integra servicii din intregul grup international pentru a sustine centrul nostru de oferte Alcura ne face unici.

 

Servicii pentru companii de ocrotire a sanatatii

Alcura furnizeaza solutii care ii ajuta pe toti cei care sunt implicati in dezvoltarea si furnizarea de medicamente inovatoare, de la asigurarea faptului ca testele clinice de cercetare intiliale functioneaza usor si eficient, pana la sustinerea accesului pe piata si adaugarea de valoare pentru pacienti, in moduri care intensifica rezultatele medicamentelor dumneavoastra si care conduc scopurile corporatiei.

Serviciile de valoare adaugata pentru societatile de ocrotire a sanatatii includ: