Alcura, dedicate ingrijirii pacientului

Alcura este in parteneriat cu companii de ingrijire a sanatatii, profesionisti si organizatii pentru a furniza solutii personalizate inovatoare care imbunatatesc ingrijirea pacientului si experienta tratamentului.

Fie ca sunteti un spital sau o farmacie cu vanzare cu amanuntul, parte dintr-o echipa clinica sau medicala sau ca lucrari pentru sistemul national de sanatate, va putem sustine in externalizarea de servicii suport pentru pacient.

 

Va ajutam sa personalizati ingrijirea

Toate sistemele de ocrotire a sanatatii se confrunta cu aceleasi chestiuni comune in lucrul cu populatii imbatranite, care trebuie sa gestioneze o cerere in crestere pentru ingrijire cu bugete restranse si adaptabile la noi tratamente si noi tehnologii.

Alcura poate lucra cu dumneavoastra pentru a intelege nevoile individuale ale pacientului si a dezvolta solutii de ingrijire relevante.
 

Servicii pentru companii de ocrotire a sanatatii si organizatii

La Alcura, suntem dedicati ocrotirii pacientului. Astfel, gama larga de servicii pe care o oferim profesionistilor in ocrotirea sanatatii si organizatiilor sunt proiectate cu gandul la pacienti.

Prin optimizarea ingrijirii pacientului ajutam la imbunatatirea aderentei tratamentului pacientului si rezultatele acestuia. Aceasta poate duce de asemenea la eficienta crescuta si economii serioase de costuri pentru profesionisti in ocrotirea sanatatii si organizatii.

 

Serviciile de valoare adaugata ale Alcura pentru profesionisti in ocrotirea sanatatii si organizatii includ: