Accesul pacientilor si suport

Accesul pacientilor si suport

Prin accesul nostru exclusiv la farmacii independente in diverse tari, Alcura poate ajuta sponsorii studiilor clinice sa urgenteze recrutarea de pacienti si sa efectueze constientizarea studiilor clinice. Partenerii nostri in ocrotirea sanatatii pot utiliza accesul nostru extins la pacient pentru a accelera procesul studiilor medicale, care pot ajuta a reducerea de timp si cost.

Identificarea profilurilor pacientilor

Alcura are acces extins la mai mult de 200,000* de farmacii, medici, centre de ingrijie si spitale din peste 19* de tari. Impreuna, acesti profesionisti in ocrotirea sanatatii pot identifica potentiali pacienti adecvati pentru studiile clinice din propriile lor inregistrari si relatii cu clientii.

Efectuarea de inregistrare a pacientului

Reteaua noastra de farmacii locale poate de asemenea sa ofere pacientilor acestora informatii adecvate, sfaturi sau trimiteri pentru evaluare completa la centre de studii clinice relevante. Aceasta poate ajuta la inregistrarea populatiilor tinta, in special in fazele III si IV ale studiilor.

Sustinere complementara orientata spre pacient

Alcura ofera sustinere complementara orientata spre pacient prin integrarea serviciilor pentru studiile clinice in jurul subiectilor acestor studii. Putem furniza suport prin experti care permite desfasurarea de studii la domiciliul pacientului. Aceasta include reconstituirea si administrarea medicamentului, ingrijirea si livrarea de medicamente la domiciliul pacientului. 

Putem de asemenea sa furnizam servicii mixte pentru grupuri specifice de pacienti si ajuta pacientii sa imbunatateasca tratamentul si respectarea protocolului.

*La data de 31 mai 2015 inclusiv metode de investitii in actiuni pe baza de pro-forma