Livrarea medicamentelor si a echipamentului

Livrarea medicamentelor si a echipamentului

Serviciile de ingrijire la domiciliul personalizate Alcura sunt furnizate pacientilor nostri prin asistente instruite sau tehnicieni de inalta pregatire. Experienta lor va permite sa primiti livrarea retetelor si administrarea de medicamente la timp sub supravegherea asistentelor, in comfortul si relaxarea propriului camin. Aceste asistente vor pregati de asemenea doze speciale sau formule de medicamente, in functie de recomandarile echipei dumneavoastra clinice.

Livrarea de dispozitive medicale

Pe anumite piete europene putem furniza si livra echipamente medicale specializate si dispozitive medicale pentru domiciliile pacientilor. Tehnicienii nostri pot instala echipamentul clinic pentru a inlesni accesul persoanelor si a isi administra medicatiile la domiciliu.

Furnizarea instruirii adecvate

Daca aveti nevoie sa va administrati singuri medicatia, asistentele noastre va pot furniza instruire biunivoca pentru a se asigura ca stiti cum sa va administrati in siguranta perfuziile sau injectiile. Tuturor pacientilor Alcura li se prezinta cum sa depoziteze in siguranta si sa isi pastreze medicamentele pentru distrugerea corecta. Alcura ofera o gama foarte larga de servicii de ingrijire la domiciliul pacientului, care include: