Despre noi

Despre Alcura

Alcura, dedicat ingrijirii pacientului

 

Pacienti

Stiati ca numele nostru Alcura este derivat din cuvantul latin ‘cura’ care inseamna ingrijire? Acesta reflecta daruirea noastra fata de ingrijirea pacientului.

Alcura pune la dispozitie solutii inovative personalizate care imbunatatesc ingrijirea pacientului. Lucram indeaproape cu profesionistii nostri in ingrijirea sanatatii si societatile care va produc medicamentele pentru a ne asigura ca obtineti ce este mai bun din medicamentele prescrise si cea mai buna ingrijire la domiciliu.

Servicii pentru pacientii Alcura

La Alcura, suntem dedicati ingrijirii pacientului. Ne concentram sa va face viata mai usoara, ajutandu-va sa gestionati si sa va mentineti sananatea la domiciliu. Lucram in parteneriat cu fiecare dintre echipele clinice ale pacientului nostru pentru a ii furniza ingrijire.

Sustinere personalizata a ingrijirii

Dorim sa ne mentinem serviciile simple pentru dumneavoastra la momentul in care viata va este supusa la incercari. Echipele noastre experimentate de sustinere a pacientului pot lucra impreuna cu specialistii dumneavoastra in ingrijirea sanatatii pentru a va intelege necesitatile medicale personale si pentru a va ajuta sa va optimizati calitatea vietii.

Educatie clara a pacientului

In functie de serviciile solicitate de medicul dumneavoastra, asistentele noastre instruite va pot pregati medicatia si vi-o pot administra la domiciliu, foarte usor, pentru ingrijire usoara si de incredere. Daca este cazul sa va administrati singuri medicatia, asistentele noastre pot de asemenea sa va arate cum sa le administrati in siguranta in conformitate cu schema de tratament.

Intelegerea propriilor dumneavoastra maladii si tratamente este un pas cheie in optimizarea ingrijirii sanatatii dumneavoastra. Astfel, asistentele noastre pot explica in mod clar aceste fapte pacientilor nostri cu multe detalii si pot furniza materiale educationale referitoare la medicamentele prescrise.

Recomandari adecvate pentru ingrijire la domiciliul

In calitate de pacient al nostru, puteti deasemenea sa contactati centrele noastre de management al pacientilor din tara dumneavoastra pentru a obtine recomandari profesionale asupra serviciilor Alcura.

Gama larga de servicii pentru pacienti Alcura include:

 

Profesionisti in domeniul sanatatii

Alcura este in parteneriat cu companii de ingrijire a sanatatii, profesionisti si organizatii pentru a furniza solutii personalizate inovatoare care imbunatatesc ingrijirea pacientului si experienta tratamentului.

Fie ca sunteti un spital sau o farmacie cu vanzare cu amanuntul, parte dintr-o echipa clinica sau medicala sau ca lucrari pentru sistemul national de sanatate, va putem sustine in externalizarea de servicii suport pentru pacient.

Va ajutam sa personalizati ingrijirea

Toate sistemele de ocrotire a sanatatii se confrunta cu aceleasi chestiuni comune in lucrul cu populatii imbatranite, care trebuie sa gestioneze o cerere in crestere pentru ingrijire cu bugete restranse si adaptabile la noi tratamente si noi tehnologii.

Alcura poate lucra cu dumneavoastra pentru a intelege nevoile individuale ale pacientului si a dezvolta solutii de ingrijire relevante.

Servicii pentru companii de ocrotire a sanatatii si organizatii

La Alcura, suntem dedicati ocrotirii pacientului. Astfel, gama larga de servicii pe care o oferim profesionistilor in ocrotirea sanatatii si organizatiilor sunt proiectate cu gandul la pacienti.

Prin optimizarea ingrijirii pacientului ajutam la imbunatatirea aderentei tratamentului pacientului si rezultatele acestuia. Aceasta poate duce de asemenea la eficienta crescuta si economii serioase de costuri pentru profesionisti in ocrotirea sanatatii si organizatii.

Serviciile de valoare adaugata ale Alcura pentru profesionisti in ocrotirea sanatatii si organizatii includ:

 

Companii din domeniul sanatatii

Partenerii Alcura cu companii de ocrotire a sanatatii, profesionisti si organizatii pentru a furniza solutii personalizate care imbunatatesc ingrijirea pacientului si experienta in tratament.

Fie ca sunteti o companie farmaceutica, o companie de biotehnologie, o Organizatie de cercetare contractata sau o Organizatie de productie contractata, va putem oferi o gama larga de solutii de dezvoltare si cercetare, dezvoltare a marcii si acces pe piata.

Un punct de contact centralizat pentru a adauga valoare marcii dumneavoastra

Modelul nostru centralizat ne permite sa ne adaptam la cerintele dumneavoastra, de la un singur serviciu intr-o singura tara la furnizare de servicii multiple la nivel international.

Alcura opereaza in sapte tari europene: Marea Britanie, Franta, Spania, Italia, Olanda, Germania si Romania.

Modelul nostru centralizat ne permite sa ne adaptam cerintelor dumneavoastra, de la furnizarea unui serviciu unic într-o singura tara la furnizarea de servicii multiple la scara internaționala.

Aceasta capacitate de a integra servicii din intregul grup international pentru a sustine centrul nostru de oferte Alcura ne face unici.

Servicii pentru companii de ocrotire a sanatatii

Alcura furnizeaza solutii care ii ajuta pe toti cei care sunt implicati in dezvoltarea si furnizarea de medicamente inovatoare, de la asigurarea faptului ca testele clinice de cercetare intiliale functioneaza usor si eficient, pana la sustinerea accesului pe piata si adaugarea de valoare pentru pacienti, in moduri care intensifica rezultatele medicamentelor dumneavoastra si care conduc scopurile corporatiei.

Serviciile de valoare adaugata pentru societatile de ocrotire a sanatatii includ: