Solutii de cercetare si dezvoltare

Solutii de cercetare si dezvoltare

La fiecare etapa a calatoriei testelor clinice, Alcura va poate sustine in gestionarea cercetarilor la un nivel central, regional sau local.

Alcura va poate oferi o varietate de servicii mai mare decat majoritatea organizatiilor de sustinere a studiilor clinice.

Extinderea noastra internationala ne permite sa ajutam echipele de cercetare, companiile farmaceutice si Organizatiile de cercetare cu contract (OCC) sa obtina o desfasurare usoara a testelor clinice de-a lungul a cateva tari. Aceasta include furnizarea catre locatii de cercetare din afara Uniunii Europene.

Incredere si control

Alcura sustine peste 500* de testari clinice in fiecare an. Asiguram aderenta la standardele europene de calitate si respectarea recomandarilor internationale de BPD (Bune practici de distributie). Detinem depozite certificate BPD (Bune practici de distributie) si BPP (Bune practici de productie), in cateva tari ale UE, multe dintre acestea detinand autorizatii pentru gestionarea de substante controlate.

O gama larga de sustineri

Serviciile integrate de suport clinic ale Alcura permit expertilor dumneavoastra in studii clinice sa elaboreze, analizeze si sa distribuie medicamentele care sunt utilizate in faza I si II a studiilor. Pentru studii mai extinse in faza III, accesul nostru la o retea extinsa de farmacii independente poate ajuta la imbunatatirea recurtarii locale de pacienti.

Sustinerea noastra extinsa de studii clinice va permite sa alegeti serviciile specifice dupa caz, sau cele care par sa conexeze toate serviciile de la un furnizor centralizat: