Sustinere in obtinerea de cele mai bune rezultate in sanatate

Sustinere in obtinerea de cele mai bune rezultate in sanatate

Faptul ca va luati medicamentele in mod regulat, cunoscuta ca „aderenta” s-a dovedit ca imbunatateste beneficiile pe care le obtineti din tratamentele care v-au fost prescrise. Insa stim ca poate fi dificil pentru pacienti sa urmeze un program normal de medicatie, mai ales daca beneficiati de conditii de ingrijire complexe sau daca va este greu sa va ocupati de anumite tipuri de metode de tratament.

De aceea Alcura lucreaza indeaproape cu profesionistii in ingrijirea sanatatii si societatile care va produs medicamentele pentru a dezvolta metode inovatoare de a produce medicamente si de le ambala pentru ca pacientii sa le ia in mod adecvat. Aceasta poate include formule speciale de medicamente, precum lichide care sunt usor de inghitit sau pregatirea de amestecuri speciale sau perfuzii care reduc numarul de injectii pe care un pacient trebuie sa le faca.

In functie de medicamente si deciziile luate de fiecare echipa medicala a pacientului, putem de asemenea sa producem ambalaje speciale care sa ajute pacientii sa isi aminteasca sa isi ia medicamentele si ce medicamente sa ia. De asemenea putem furniza suport de urmarire prin centrele noastre de management al pacientului.