Solutii sustinere studii clinice: serviciile noastre

Solutii sustinere studii clinice: serviciile noastre

Alcura va poate oferi suport suficient pe care va puteti baza in fiecare etapa a calatoriei studiilor dumneavoastra clinice.

De asemenea, va poate oferi o varietate de servicii mai mare decat majoritatea organizatiilor de sustinere a studiilor clinice.

Incredere si control

Alcura sustine peste 500* de testari clinice in fiecare an. Asiguram aderenta la standardele europene de calitate si respectarea recomandarilor internationale de BPD (Bune practici de distributie).

Detinem depozite certificate BPD (Bune practici de distributie) si BPP (Bune practici de productie), in cateva tari ale UE, multe dintre acestea detinand autorizatii pentru gestionarea de substante controlate.

O gama larga de sustineri

Serviciile integrate de suport clinic ale Alcura permit expertilor dumneavoastra in studii clinice sa elaboreze, analizeze si sa distribuie medicamentele care sunt utilizate in faza I si II a studiilor. Pentru studii mai extinse in faza III, accesul nostru la o retea extinsa de farmacii independente poate ajuta la imbunatatirea recurtarii locale de pacienti.

Sustinerea noastra extinsa de studii clinice va permite sa alegeti serviciile specifice dupa caz, sau cele care par sa conexeze toate serviciile de la un furnizor centralizat:

* Cifrele sunt aproximative la 31 mai 2015.