Surse produs comparator

Surse produs comparator

Accesarea unor produse de incredere comparator reprezinta un factor important in succesul oricaror studii clinice. In calitate de specialist comparator al surselor, Alcura livreaza produsele care trebuie la locatiile clientilor la momentul adecvat.

Reducerea costurilor de surse comparator

Un beneficiu cheie al rezistentei internationale a societatii il reprezinta puterea de cumparare a grupului. Putem furniza si achizitiona produse comparator la preturi competitive de pe piete europene, cat si din Africa, Asia si SUA. Aceasta poate genera economii serioase si poate ajuta la accelerarea livrarii produsului la locatiile dumneavoastra de cercetare medicala.

Sustinerea testelor clinice pe termen scurt sau lung

Prin comunicarea directa cu producatorul, putem evalua cu grija sursa comparator si se poate mentiona ce produse sunt furnizate din acelasi lot, cu o durata de viata echivalenta. Echipele Alcura de surse comparator pot astfel sa sustina teste clinice pe termen scurt sau lung.

Putem de asemenea aranja transportul in siguranta pentru aceste produse comparator care necesita supraveghere specializata, precum furnizare de lanturi reci, materiale sensibile sau periculoase, sau care necesita distribuire complexa.