Programe de sustinere a pacientului

Programe de sustinere a pacientului

Alcura joaca un rol cheie in furnizarea de programe de sustinere a pacientului (PSP). Lucram in parteneriat cu dumneavoastra pentru a ne asigura ca pacientii dumneavoastra beneficiaza de sustinere cu valoare adaugata extinsa pe langa ingrijirea clinica normala, ajutandu-i sa obtina rezultate optime in ocrotirea sanatatii. Aceasta contribuie de asemenea la a demonstra platitorilor beneficiile complete ale produselor dumneavoastra inovatoare.

Educarea si consilierea pacientului

Prin furnizarea de asistente instruite putem ajuta la imbunatatirea intelegerii pacientilor in ceea ce priveste terapiile clinice complexe si imbunatatirea aderenrei tratamentului. O evaluare a pacientului desfasurata in Regatul Unit a demonstrat ca educarea si consilierea pacientului de catre asistentele Alcura sunt bine primite, cu peste 97%* dintre pacienti evaluand serviciul global de catre personalul nostru de la excelent la bun.

Instruirea directa a pacientului

Instruirea biunivoca a pacientului furnizata de catre asistentele noastre instruite poate de asemenea sa permita pacientilor sa isi administreze singuri medicatia in comfortul si siguranta propriilor domicilii. Credem ca prin a oferi pacientilor independenta medicala se imbunatateste mult calitatea vietii acestora. 

Imbunatatirea aderentei pacientului

Urmarirea si re-asigurarea sunt de asemenea furnizate prin centrele noastre de management al pacientului din fiecare tara.

In plus, tehnologia inovatoare precum sistemele de urmarire la distanta sau sistemele de dozare pre-ambalate pot fi utilizate pentru a sustine sau mentine aderenta.

*Raportare pe 1.066 de pacienti. Rezultate din Raportul asupra pacientilor 2012 – Artrita reumatoida si pacienti HIV cu domiciliul in Regatul Unit.Cercetare independenta Abacus International raport 2013.