Servicii de distributie limitata

Servicii de distributie limitata

In Alcura, stim ca atat accesul cat si distributia sunt ambele factori critici in stabilirea succesului comercial al specialitatilor dumneavoastra de produse farmaceutice. Din acest motiv oferim servicii de distributie limitata pentru terapii in spital care au cost unitar individual ridicat si pentru populatii limitate de pacienti.

O locatie centralizata

Serviciile de distributie limitata Alcura insemna ca putem tine tot inventarul european al produselor intr-o singura locatie centralizata in Europa, sau in piata dumneavoastra, in functie de volume si reglementarile locale. De asemenea, putem aranja livrarea rapida in 24 de ore a produselor dumneavoastra catre spitalele locale sau clinicile care le necesita.

O mai buna disponibilitate a produsului

Acest serviciu ajuta la reducerea dispersiei de stoc ce are loc atunci cand distribuitorii en-gross mentin stocul in mai multe locatii de-a lungul retelelor de centre de servicii. De asemenea reduce retinerea stocului si va poate oferi un control mai bun al canalului de aprovizionare, va ajuta sa maximizati disponibilitatea produsului catre persoana potrivita la momentul potrivit.

Putem sa va consiliem asupra celei mai bune strategii pentru fiecare piata chiar si in faza de pre-lansare.