Echipament medical de ingrijire la domiciliu

Echipament medical de ingrijire la domiciliu

In anumite tari europene, precum Franta, Alcura poate de asemenea sa puna la dispozitia pacientilor o gama larga de echipamente medicale pentru a isi mentine sanatatea in confortul propriilor domicilii. Acest echipament include ajutoare independente, paturi de spital, terapie cu oxigen, dispozitive medicale si pompe de perfuzie.

Alegerea produsului potrivit

Daca aveti nevoie sa utilizati echipament medical la domiciliu, echipele noastre experimentate de suport pentru pacient vor lucra impreuna cu medicul sau farmacistul dumneavoastra pentru a selecta cele mai bune instrumente care se adapteaza situatiei dumneavoastra. Inainte de stabilirea echipamentului clinic, tehnicienii nostri experimentati vor face o evaluare a domiciliului dumneavoastra pentru a vedea daca se potrivesc acestui mediu.

Incurajarea traiului independent

Asistente instruite va pot furniza instruire completa si resurse despre informatii pentru pacient asupra utilizarii corecte a echipamentului dumneavoastra medical. Daca suferiti de o boala cronica (pe termen lung) utilizarea echipamentelor medicale adecvate la domiciliul va poate ajuta sa va imbunatatiti calitatea vietii si independenta.