Instruire si consiliere

Instruire si consiliere

Ca parte a serviciilor de ingrijire la domiciliu Alcura, va oferim servicii de instruire si consiliere si suport continuu, daca luati medicamente pentru maladii cronice (pe termen lung). Lucram cu asistente instruite care sunt alocate doar ca sa va ajute sa depasiti orice ingrijorari referitoare la auto-injectii sau perfuzii la domiciliu.

Auto-injectarea: cresterea increderii

In timpul primei luni, asistentele va vor arata personal cum sa va autoinjectati tratamentele utilizand seringi pre-umplute.

Dupa aceasta instruire asistentele noastre va vor ajuta sa va continuati terapia. Va vor evalua tehnicile de auto-injectare in timpul vizitelor si va vor telefona direct lunar pentru a va raspunde la orice intrebari si pentru a verifica respectarea tratamentului dumneavoastra continuat. Ca parte din aceasta instruire, asistentele noastre va vor invata despre efectele medicamentelor ce v-au fost prescrise, inclusiv orice efecte adverse pentru a fi informat despre acestea.

Sa va intelegeti medicatia

In plus, veti primi pachete de educare a pacientului produse de Alcura, precum video pentru pacienti, flyere sau recomandari de tratament pentru a va ajuta sa invatati mai mult despre auto-medicatie. Asistentele noastre va vor furniza de asemenea pachete de inceput si materiale de informare a pacientului despre medicatia dumneavoastra, produsa de societati farmaceutice importante.