Livrarea medicamentelor la domiciliu

Livrarea medicamentelor la domiciliu

Alcura poate furniza servicii de livrare la domiciliu a medicamentelor, daca acest lucru este solicitat de catre o echipa de ingrijire medicala a pacientului. Echipele noastre instruite de sustinere a pacientului pot indeparta grijile prin obtinerea medicamentelor dumneavoastra cu reteta prin aranjarea unei livrari sigure la domiciliul dumneavoastra. Toate livrarile sunt supervizate de echipele noastre de farmaciii calificate.

Livrare discreta si comoda

In Regatul Unit putem face ca medicamentele dumneavoastra sa fie gata si in asteptare pentru a le colecta de la unitatile participante Boots * aproape de domiciliul dumneavoastra sau locul de munca, oricare este mai convenabil. Echipele noastre de suport al pacientului va vor contacta discret prin telefon inainte de orice livrare pentru a aranja livrarea individuala de medicatie sau orele de colectare. Trebuie doar sa ne informati ce preferati si ne vom ocupa de asta.

Pachete complete de tratament

Daca necesitati retete complexe, putem de asemenea sa va furnizam si sa va livram pachete complete de tratament care contin echipamentul medical necesar si consumabilele clinice de care aveti nevoie. De exemplu, aceste elemente pot include dispozitive medicale, servetele, cutii pentru obiecte ascutite, pompe de perfuzie, sisteme de dozare monitorizate pre-ambalate (MDS), si cutii frigorifice pentru depozitarea la rece a medicamentelor.

* In functie de disponibilitatea stocului, pentru colectare doar in timpul programului de lucru.