Perfuziile la domiciliu si administrarea medicamentelor

Perfuziile la domiciliu si administrarea medicamentelor

In anumite tari Alcura poate furniza perfuzii si injectii, daca se solicita de catre echipa dumneavoastra clinica.

Perfuziile sunt in mod normal administrate gradual prin vene (intravenos). Injectiile sunt livrate cu administrare unica si la nevoie. Traseul injectiei va depinde de natura produsului.

Perfuzii cu spectru larg si tratament cu injectii

Toate produsele sunt pregatite conform instructiunilor specifice ale specialistilor din spitale care va supravegheaza ingrijirea dumneavoastra. Va putem oferi o gama larga de produse injectabile pentru tratarea pacientilor de toate varstele pentru un spectru larg de boli. Aceste medicamente includ perfuzii cu antibiotice, produse de chimioterapie, imunoglobulina si suport in hranirea la domiciliu (nutritie parentala, nutritie enterala).

Ingrijire clinica de inalta calitate

Daca se solicita de catre medicul dumneavoastra, va putem oferi asistente instruite care sa va viziteze la domiciliu pentru a instala cu grija, monitoriza si administra perfuziile la domiciliul dumneavoastra exact dupa recomandarea medicului. Acest lucru se va realiza la aceleasi niveluri ridicate de ingrijire clinica pe care ati fi avut-o la un spital. Principala noastra preocupare este siguranta dumneavoastra, relaxarea si confortul.

Instruire biunivoca

Daca trebuie sa va administrati medicatia, asistentele noastre instruite va vor oferi instruire de pacient biunivoca. Aceasta implica faptul ca va vor invata cum sa va perfuzati medicamentele specifice prin folosirea de tehnici clinice sigure si corecte.