Administrarea medicamentelor la domiciliu

Administrarea medicamentelor la domiciliu

Asistentele instruite pot vizita pacientii pentru a le monitoriza  starea de sanatate si administra o gama larga de tratamente precum perfuzii la domiciliu si injectii. Aceste medicatii includ perfuzii cu antibiotice, produse de chimioterapie, nutritie parentala totala si imunoglobulina.

Putem lucra in parteneriat cu profesionistii in ocrotirea sanatatii si organizatii pentru a furniza aceste servicii in multe piete europene.

Niveluri ridicate de ingrijire clinica

Multe dintre serviciile de ingrijire la domiciliu furnizate de Alcura implica tratamente care in mod normal sunt administrate la nivel de stipal. Acesta este motivul pentru care aderam la aceleasi standarde ridicate de ingrijire clinica la domiciliu.

Toate produsele sunt elaborate conform instructiunilor specifice ale pacientului sub supervizarea personalului medical din spital. Produsele pot fi elaborate de farmaciile din spitale pentru preluare si livrare sau in propriile noastre unitati de productie autorizate.

Sustinere in ingrijire si auto-administrare

Asistente instruite supervizeaza administrarea produselor. Acestea pot de asemenea sa instruiasca pacientii in auto-administrarea propriilor medicamente prin utilizarea de tehnici sigure si eficiente. In plus, asistentele pot instrui pacientul despre depozitarea corecta a medicamentelor si distrugerea de deseuri clinice.

Sustinerea ingrijirii poate de asemenea sa includa informatii asupra problemelor medicale specifice ale pacientului, tratamentelor prescrise si a posibilelor efecte adverse. Putem de asemenea sa ajutam pacientii sa inteleaga importanta aderentei curente a medicamentului pentru a isi imbunatati sanatatea.

Sustinere continua a pacientului

Aceste servicii de perfuzii la domiciliu, auto-administrare si instruire a pacientului sunt sustinute in totalitate de echipele noastre de management al pacientului din fiecare tara, gata sa asiste in orice cerinte asemanatoare.