Amestecuri

Amestecuri

Alcura poate pune la dispozitie perfuzii de inalta calitate, sterile care sunt amestecate pentru necesitatile individuale ale pacientului.

Putem furniza o gama larga de pompe de perfuzie pentru a livra combinatia, dozajul si concentratia exacta necesare.

Medicamente dupa necesitatile specifice ale pacientului

In unele tari farmacistii pot amesteca mai multe medicamente intr-o singura perfuzie, pre-umpluta, daca se cere. Utilizand ultimele tehnologii, amestecul face ca sa fie mai usor pentru pacienti si ingrijitori sa isi administreze singuri medicamentele in afara cadrului spitalului.

De exemplu, medicamente injectabile pot fi produse in dispozitive care ajuta la reducerea ranilor provocate de intepaturi. Amestecurile pot de asemenea sa ajute la reducerea numarului total de injectii de care are nevoie un pacient in timpul tratamentului.

Doze pediatrice si personalizate

Dupa caz, Alcura poate pune la dispozitie amestecuri la comanda de medicamente pentru bebelusi, copii sau pacienti cu dificultati de inghitire, vorbire sau cognitive.

Putem de asemenea sa origanizam amestecuri de tratamente speciale (‘Speciale’) pentru utilizare exceptionala de catre pacienti care depind de medicamente fara autorizatie sau retrase.

Calitate si siguranta

Toate produsele in amestec sunt produse in unitati care respecta toate reglementarile relevante si autorizarile de calitate.