Furnizarea de echipament medical

Furnizarea de echipament medical

Pe anumite piete europene putem furniza si livra echipamente medicale si dispozitive medicale pe langa medicamentele cu reteta. Echipele de servicii de ingrijire la domiciliu cu experienta Alcura pot ajuta profesionistii in ocrotirea sanatatii sa selecteze produsele potrivite pentru fiecare situatie a pacientilor. Acest echipament de ingrijire a sanatatii include ajutor de supravietuire, paturi de spital, terapie cu oxigen, pompe de perfuzie si pachete la comanda pentru pacient.

Acces facil la echipament

In cadrul fiecarui domiciliu al pacientului, tehnicienii Alcura pot de asemenea instala echipamentul clinic pentru a facilita persoanelor accesul la si administrarea medicatiilor relevante. Toti pacientii vor primi instruire completa de la asistente si tehnicieni instruiti asupra modului in care sa isi utilizeze echipamentul medical si cum sa il gestioneze in mod corespunzator.

Eficienta imbunatatita, costuri reduse

Asistentele noastre si tehnicienii instruiti vor arata pacientilor cele mai bune metode pentru a isi depozita dispozitivele medicale si aprovizionarea la domiciliu pentru acces sigur si convenabil. Pentru pacientii cu boli cronice, serviciile personalizate de ingrijire la domiciliu Alcura pot ajuta in timp la imbunatatirea calitatii vietii. Aceasta poate reduce costurile pe termen lung de ingrijire a sanatatii.