Instruirea pacientului

Instruirea pacientului

Instruirea si educarea pacientului sunt o parte importanta a serviciilor complete de ingrijire la domiciliu. Asistentele noastre instruite va pot educa pacientii in timpul primelor cateva saptamani ale oricaror noi retete de medicamente pentru a ajuta la optimizarea ingrijirii pe termen scurt sau lung.

Auto-administrarea de medicamente

In mod normal in timpul primei luni, asistentele noastre invata pacientii sa isi auto-administreze injectii sub-cutanate si/sau perfuzii la domiciliu.

In urma acestei instruiri initiale asistentele noastre pot evalua tehnica fiecarui pacient in auto-adminsitrare de injectii si ii pot suna lunar pentru a urmari respectarea tratamentului. Ca parte a acestei instruiri acestea ii pot ajuta pe pacienti sa inteleaga efectele medicamentelor care le-au fost prescrise, inclusiv orice efecte adverse pentru a fi informati despre acestea.

Consilierea si educarea pacientului

In plus, toti pacientii primesc pachete de informatii produse de Alcura, precum documentatie scrisa sau video pentru a ii ajuta sa isi imbunatateasca increderea in auto-administrare. Companiile farmaceutice vor furniza de asemenea pachete de inceput si materiale de informare a pacientului.