Livrarea de medicamente la domiciliu

Livrarea de medicamente la domiciliu

Peste 150.000* de pacienti din Europa se bazeaza pe Alcura pentru livrarea de medicamente complexe pentru maladii cronice direct la domiciliul lor.

Echipele noastre experimentate de management al pacientului pot asigura transportul in siguranta a medicamentelor complexe si speciale la pacientul dumneavoastra, care poate castiga timp si se poate furniza o experienta de tratament mai buna.

Pachete complete de tratament

Astazi, multi pacienti cu maladii complexe au nevoie de mai mult decat doar de medicamente.

De aceea livram pachete complete de tratament, precum echipament medical dispozitive medicale, servetele, cutii pentru materiale taioase, pompe de perfuzii, sisteme de dozare monitorizata pre-ambalate (MDS), si frigidere pentru depozitare la rece.

Livrare convenabila si confidentiala

Echipele noastre de management al pacientului contacteaza toti pacientii discret, prin telefon pentru a aranja orele de livrare si locatiile potrivite pentru acestia. In Regatul Unit pacientii pot de asemenea sa colecteze produsele din farmacii Boots selectionate din intreg Regatul Unit din apropierea domiciliilor sau locurilor de munca.

Calitate si siguranta

Procesele noastre sunt acoperite de proceduri standard de operare in detaliu. Aceasta include mentinerea unui lant rece validat.

*Cifrele sunt estimari la 31 mai 2015.