Accesul pacientilor si suport

Accesul pacientilor si suport

Prin accesul nostru exclusiv la farmacii independente in diverse tari, Alcura va poate ajuta sa identificati si sa inregistrati pacientii adecvati pentru studiile clinice.

Putem genera cresterea recrutarii pacientilor pentru studii de scara redusa sau scara larga pe baza locala sau pan-europeana.

Identificarea profilurilor pacientilor

In calitate de membru al Walgreens Boots Alliance, Alcura are acces extins la mai mult de 200,000†* de farmacii, medici, centre de ingrijie si spitale din peste 19* de tari.

Acesti profesionisti in ocrotirea sanatatii pot identifica impreuna potentiali pacienti adecvati pentru studiile clinice din propriile lor inregistrari si relatii cu clientii.

Efectuarea de inregistrare a pacientului

Reteaua noastra de farmacii locale poate de asemenea sa creasca constientizarea si sa ofere pacientilor acestora informatii adecvate, sfaturi sau trimiteri pentru evaluare completa la centre de studii clinice relevante.

Aceasta poate ajuta la inregistrarea populatiilor tinta, in special in fazele III si IV ale studiilor. Aceasta poate ajuta la accelerarea procesului de studiu si a va optimiza timpul si costurile.

* Statistici Walgreens Boots Alliance. Cifrele sunt estimari la 31 mai 2015.

Pentru anul care se incheie la 31 mai 2015, inclusiv metode de investitii in actiuni pe baza de pro-forma