Servicii de ambalare

Servicii de ambalare

Fie ca aveti nevoie de pachete medicale pentru locatii de studiu europene, asiatice sau africane, putem dezvolta solutii personalizate pentru necesitatile dumneavoastre diverse.

Alcura are o experienta vasta in producerea de pachete personalizate in fiecare etapa a studiilor clinice si la procesul de dezvoltare.

Unitati cu licenta

Alcura asigura aderenta la standardele europene de calitate.

Unitatile noastre de ultima generatie au toate autorizatiile necesare pentru producerea de ambalari primare si secundare si etichetare de materiale pentru studiile clinice.

Kit-uri complete de studiu

Putem produce ambalari de ingrijire a sanatatii personalizate pentru studii de la faza I la faza IV. Echipele noastre experimentate in ambalare lucreaza impreuna cu grupurile de cercetare clinica pentru a elabora kit-uri complete pentru studii medicale in orb.

Aceste kit-uri includ o gama larga de consumabile de testare clinica, precum tampoane cu medicatie, seringi pre-umplute, pachete de dozare, cartoane cu eticheta si flyere cu informatii pentru pacienti.

Putem distribui aceste pachete medicale catre centrele de ocrotire a sanatatii, spitale sau alte centre de cercetare clinica din diferite locatii europene care se potrivesc cerintelor dumneavoastra.