Servicii de depozitare si distributie

Servicii de depozitare si distributie

La Alcura, simplificam logistica clinica de la un capat la celalalt pentru a asigura faptul ca produsul de studiu ajunge la locatiile dumneavoastra specifice, unde si cand aveti nevoie. Echipele noastre de logistica clinica pot planifica si superviza depozitarea si distribuirea unei game largi de medicamente pentru sustinerea studiilor clinice unitare.

Aceasta poate ajuta la taierea de costuri ridicate prin evitarea superproductiei, supra-furnizarii si expirarii inventarului.

Sustinere complexa a distributiei

Putem transporta in siguranta si livra produsele catre diverse locatii, precum locatiile de studii clinice, spitale, centre de ingrijire, farmacii independente si domicilii ale pacientilor pentru o arie geografica extinsa.

Lucrand cu reteaua Alloga, oferim o retea integrata de depozitare si distributie care acopera Europa, Asia si SUA.

Optiuni de depozitare personalizata si transport

Depozitam si transportam toate materialele clinice catre depozite exclusive, dedicate doar produselor de ocrotire a sanatatii. Alcura ofere servicii standard si premium, dupa necesitatile dumneavoastra.

Am validat lantul rece de depozitare si distributie si am oferit depozitare de la temperatura camerei pana la criogenare.

De asemenea, avem zone speciale de depozitare controlate si putem efectua tranzitari in siguranta pentru materiale periculoase si sensibile, inclusiv citostatice si narcotice.

Cele mai bune locatii

Echipele noastre gestioneaza toate produsele de investigatii in conformitate cu procedurile operationale stricte pentru asigurarea calitatii in timpul distributiei. Locatiile noastre sunt certificate BPD (Bune Practici de Distributie) si BPP (Bune Practici de Productie).